Nieuws
haring
    Recept v/d/maand

Nieuws

05-10-10 Gourmet schotels

Bij dezen willen wij u informeren dat wij inmiddels zijn gestart met de voorbereiding voor de gourmet schotels. Net als bij onze andere producten kunt u ook hierbij rekenen op heerlijke dagverse producten. Kortom; binnenkort is Family-Catering ook uw specialist als het gaat gourmet schotels!

Groetjes,

Jeannette Leenders                                                                    

----------------------------------------------------------------------------------

Persbericht

Velden,  01 Juni 2010

Family-catering, nieuw in Velden!

Op initiatief van Jeannette Leenders-Hegger,  is Family-catering per omgaande een feit. Zij zijn bij uitstek de partner als het gaat om culinaire wensen voor uw  verjaardag, familiefeest, bruiloft, communie en alle andere feesten.

Het assortiment bestaat uit: warme en koude buffetten, hapjesbuffetten, brunch, luxe hapjes, barbecue, gourmet, belegde broodjes en soepen.Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf een barbecuepakket samen te stellen.

Family-catering streeft naar een hoge kwaliteit van produkten, waarbij de versheid en opmaak centraal staan. Wanneer u een keuze denkt te maken bij Family-catering, staan zij u graag persoonlijk te woord.Zij denken met u mee, en staan open voor eventuele wijzigingen of en/of aanvullingen.

Na vele jaren culinaire ervaring opgedaan te hebben, is Family-catering sinds Mei 2010 een feit!In het verleden zijn zij werkzaam geweest in diverse horeca-gelegenheden, winnen zij informatie in uit vakbladen en zijn lid van een kookclub. Alle gerechten worden zorgvuldig en volgens de HACCP-normen bereid.

Met hun mix van instrumenten hopen zij u van dienst te kunnen zijn.

Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.